Vuokralainen.net

Maailman meno: Haluatko koulutusta turvasumuttimen käyttöön?

Vaikka kaasusumutin on tavalliselle kansalaiselle laiton väline ilman lupaa, on turvasumuttuminen sallittu peli. Vantaalla järjestetään lokakuussa 2013 ensimmäistä kertaa Suomessa kaikille sallitun turvasumuttimen käyttökoulutus. Pääkaupunkiseudun asioista tietävä Petri Lokka, PSG Turva Oy:n toimitusjohtaja, toteaa päihteiden käytön lisääntymisen aiheuttavan häiriökäytöstä ja sen takia sumuttimille on kysyntää.

Turvasumutinta saa käyttää tilanteessa, jossa ihminen kokee toisen aggressiivisen käytöksen johtavan väkivaltaan... Sumutin on miedompi kuin poliisien ja vartijoiden versio, mutta sen käyttäminen aktivoi samalla voimakkaan hälytysäänen kiinnittämään lähiseudulla ihmisten huomion.

Lähettäjä:Sumu

"Haluatko koulutusta turvasumuttimen käyttöön?" on saanut pisteet 6,5/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.