Vuokralainen.net

Maailman meno: Loviisassa väärää rahaa liikkeellä

Väärää rahaa on ryhtynyt liikehtimään rannikkokaupunki Loviisan alueella. Viimeisin vilunkirahan esiintymä löytyi Loviisassa järjestetyn tapahtuman yhteydessä, kun yksityiskotiin oli tuotu kukkaruukkuun nippu vääriä satasia. Vihreäitä satasen seteleitä oli 1200 euron "arvosta". Poliisi laittoi potin omaan taskuunsa.

Rahaa voi periaatteessa tehdä mustesuihkutulostimellakin, mutta kyse on Turun hovioikeuden tekemän päätöksen mukaan laitonta huolimatta siitä, onko kyse heikkolaatuisista seteleistä. Vääriä rahoja on aikaisemmin Suomessa käytetty mm. taksikyytien ja kioskiostosten maksamiseen. Yleensä väärissä rahoissa ei ole vesileimoja, hologrammeja tai muita turvamerkintöjä.

Lähettäjä:kuopassa

"Loviisassa väärää rahaa liikkeellä" on saanut pisteet 6/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.