Vuokralainen.net

Vuokralainen.net: Spämmisuojaus

Spämmisuojaus on aktiivisena, joten tunnistauduhan inhimilliseksi olennoksi syöttämällä oheisessa kuvassa näkyvän koodin oheiseen tekstikenttään. Jos kuvassa näkyvä koodi tuntuu hankalalta lukea, klikkaa "Nollaa"-linkkiä. Spämmisuojauksen tunnistautuminen on voimassa niin kauan kunnes käyttäjäsessio päättyy. Sessio päättyy yleensä siinä vaiheessa kun nettiselain suljetaan.

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.