Vuokralainen.net

Vuokralainen.net: Liittyminen (vaihe 1/2)

Luethan nämä tiedot ennen liittymistä

Liittyessäsi Vuokralainen.netiin hyväksyt noudattavasi netikettiä. Liittymällä jäseneksi saat itsellesi oman käyttäjätunnuksen, eli nimimerkin, joka näkyy jokaisessa keskustelupalstalle lähettämässäsi viestissä. Lisäksi liityttyäsi voit muokata omia foorumin profiilisivusi tietoja. Saatat saada enintään pari kertaa kuukaudessa sähköpostia Vuokralainen.net-sivustolta ylläpidolta — viesteissä kerrotaan tiivistetysti foorumin kuulumisista, sivuston uutisista jne. Huomioi, ettet välttämättä voi poistaa kaikkia foorumille lähettämiäsi viestejä. Lähetä foorumille vain asiallisia viestejä. Asiattomat viestit hävitetään yhteisön valvojien tai ylläpidon toimesta. Liittymisen yhteydessä ilmoittamiasi tietoja ei välitetä ilman suostumustasi kolmannelle tai muulle osapuolelle. Osa ilmoittamistasi tiedoista on julkisia, jotka näkyvät omalla profiilisivullasi. Oman profiilin luominen on maksutonta!

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.