Vuokralainen.net

Maailman meno: Rattijuoppo Raisiossa ajoi tolppaan

Kannattaa muuten tsekata Iltalehden nettisivuilla sellainen uutisjuttu, joka on otsikoitu "Auto murskaantui opastinpylvääseen Raisiossa". Se on leimattu sunnuntaille 28.7.2013. Kuvaa koristaa lukijan nähtävästi kännykkäkameralla ottama potretti, jossa nähdään miten on mahdollista mällätä auto totaalisesti ajamalla pylvääseen. Kuvassa näkyy valkoinen pakettiauto perää päin kuvattuna. Pylväs näyttää olevan täysin ehjä, autosta ei voi sanoa samaa. Pylväs on painunut autoon niin syvälle edestäpäin, että se on melkein halkaissut pakun pituussuunnassa.

Yllättäen 20-vuotias kuski oli promillen verran jurrissa. Hän oli tajuissaan onnettomuushetkellä. Nyt hän potee kankkustaan sairaalassa. Sen jälkeen matka jatkuu toivon mukaan poliisin kyydissä putkaan.

Lähettäjä:velli

"Rattijuoppo Raisiossa ajoi tolppaan" on saanut pisteet 7/10. Se on 4 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.