Vuokralainen.net

Kokemuksia asumisesta: Helsingissä asumisesta

Olen asunut Itäkeskuksen suunnalla muutaman vuoden. Alue on ollut yllättävän rauhallista ja huolimatta monien ennakkoluuloista tuollakin alueella pärjää hyvin suomen kielellä. Ei tarvitse opetella arabiaa. :-)

Lähettäjä:kuopassa

Meri-Rastila: kulttuurishokki. Jos olet muualta kotoisin ja muutat sinne niin tuntuu kuin ulkomaille olisi joutunut. Sama juttu osassa Vuosaarta. Tosin Mustalahti, vai onko se nyt Aurinkolahti nykyänä, on jokseenkin siistiä aluetta. Aikamoinen betonikorttelistohan se on, mutta pakkohan ne ihmiset on jonnekin asuttaa. harmi vain kun asutetaan niin ankeisiin paikkoihin. Sinne kun lapsia pyöräytellään, saattaa lapsista tulla tylsämielisiä kun ei ole mitään virikettä seiniin tuhertelemisen lisäksi.

Lähettäjä:Hesari

no meri-rastilassa asumisesta on kokemuksia. monia hyviä puoliahan on, kuten luonto, meri, monet lapsiperheet, mutta kannattaa vältellä ostarin läheisyyttä. jos maahanmuuttajat, kuten somalit, kurdit ja venäläiset, eivät täällä niin sanotulla mogadishun alueella haittaa, ei paljon moitittavaa. toki riippuu siitä onko kyseessä asumisoikeustalo vai vuokratalo..

Lähettäjä:Aava

"Helsingissä asumisesta" on saanut pisteet 6,8/10. Se on 10 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.