Vuokralainen.net

Kokemuksia asumisesta: Mustalaiset sotajalalla Malminkartanossa

Mustalaislauma, johon kuului useita kymmeniä henkilöitä, kävi sotimaan toisiaan ja yhteiskuntarauhaa vastaan Helsingin Malminkartanossa. Poliisin mukaan kyseessä ei ole "rikollisryhmä", kuten häneltä sopiikin odottaa kuultavan. Koska kymmeniä tuliaseita kantavia mustalaisia ei ole tietenkään rikollisryhmä, vaikka se ryhmä mustalaisia rupeaisi räiskimään. Poliisin mukaan monet mustalaiset pakenivat paikalta ennen virkavallan saapumista. Viisi ihmistä on sairaalassa.

Edellisen kerran mustalaiset rikastuttivat suomalaisten ummehtunutta kulttuuria tällä tavalla heinäkuussa 2010, kun mustalainen tappoi McDonald'sin autojonossa pistoolilla useita suomalaisia naapuriautossa istumassa olleita miehiä.

Lähettäjä:Pelottaa

"Mustalaiset sotajalalla Malminkartanossa" on saanut pisteet 6,3/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.