Vuokralainen.net

Kokemuksia asumisesta: Porvoo

Jos muuttaisimme Porvooseen, mitä alueita olisi vältettävä jos olisi tarvis saada yöllä nukuttua? Gammelbacka on Suomi24:ssä pahamaineinen paikka, mutta onko se sitä todella?

Lähettäjä:Pesari

Uusimaa-lehti tiedottaa kuinka perjantaiaamuna Vanhalal Hämeenlinnalla koettiin jänniä hetkiä. Epävarmasti ajellut henkilöauto kiinnitti poliisipartion huomion. Partio yritti pysäyttää huojuvan auton. Se ei onnistunut, sillä autoilija päätti tehdä pysähtymisen sijaan äkkilähdön ja rullata 130 kilometrin tuntinopeudella alueella, jossa on 50 ja 60 kilometrin rajoitus. Valopäitä liikenteessä. :-/

Lähettäjä:kuopassa

"Porvoo" on saanut pisteet 5,75/10. Se on 12 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.