Vuokralainen.net

Kokemuksia asumisesta: Rusko

Rusko on Hesarin tekemän kuntavertailun perusteella Suomen paras kunta. Näin siis lokakuussa 2012, mutta tokko tuo asia on hirveästi muuttunut muutamassa kuukaudessa. Rusko valittiin ykköseksi, koska kunnan talous on kunnossa, alue on turvallinen, terveyspalvelujen laatu hyvä ja asuminen on viihtyisää. Vertailussa mittailtiin sellaisia ominaisuuksia ja tilastoja kuin: henkeen ja omaisuuteen kohdistuva rikollisuus, työttömyys, sairastavuus, korkeakoulutus, syntyvyys, rakennetut liikuntapaikat, verotulot, huoltosuhde, kirjastokäynnit jne. Kriteerejä oli yhteensä 17 kappaletta.

Lähettäjä:kuopassa

"Rusko" on saanut pisteet 6,4/10. Se on 5 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.