Vuokralainen.net

Kokemuksia asumisesta: Saako asuntoon tulla ilman lupaa?

Olli-opiskelija kummastelee Suomi24:n maankuululla foorumilla, kuinka hänen vuokrahuoneistoon on tullut jääkaapin oveen kiinnitetty lappu. Siinä luki: "Sähköt katkaistu, lasku maksamatta". Ollia ihmetyttää kuinka moinen lappu on voitu jättää lukitun huoneiston sisälle ilmoittamatta asunnossa käymisestä. Eikö ole laitonta tunkeutua toisen kämppään tuolla tavalla?

Lähettäjä:S24

"Saako asuntoon tulla ilman lupaa?" on saanut pisteet 7/10. Se on 8 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.