Vuokralainen.net

Kokemuksia asumisesta: Vantaan kaupungin vuokrakämpissä rottia (Asola)

Tositarina! Tämä karmiva tositarina päätyi iltapäivälehtiin asti. Siitä kerrottiin ensimmäistä kertaa keskiviikkona 9.4., kun Iltalehti kertoi vantaalaisen naisen tyttäriensä kanssa joutuneen pakenemaan asunnostaan rottientakia. Vuokra-asunnossa oli käynyt vesivahinko. Sen jälkeen rotat olivat jyrsineet tiensä seinien läpi keittiön kaapistoon. Vantaan kaupungin vuokra-asunto on nyt hylätty. Asukas on pyytänyt uutta asuntoa. Ei ole saanut.

Rottien saastuttama huoneisto on rivitalo Vantaan Asolassa. Talo rakennettiin 1990-luvun alussa. Asukas kertoo, ettei se ole lainkaan yhtä hyvä rivari kuin miltä se päällisin puolin vaikuttaa: vesivahinko oli käynyt huoneistossa jo ennen kuin hänen perheensä oli muuttanut sinne. Keittiön muovimattoa vaihdettaessa huomattiin, että alakaapisto oli laho. Kaapiston pohjalta löytyi rottien ulosteita. Ne olivat purreet myös astianpesukoneen sähköjohdot poikki.

Omituista on, että tuholaistorjujat täyttivät vain roskakaapissa olleet reiät verkolla vaikka rivarissa on ollut naapurin esittämän kirjallisen todisteen mukaan rottaongelma jo 20 vuoden ajan.

Lähettäjä:kuopassa

"Vantaan kaupungin vuokrakämpissä rottia (Asola)" on saanut pisteet 7/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.