Vuokralainen.net

Kokemuksia asumisesta: Vuosaaressa syöpäläisiä (Porslahdentie 24)

Helsingin Uutisten mukaan Vuosaaressa on jostain syystä kokonaisen korttelin alueella valtavasti koppakuoriaisia, hämähäkkejä ja torakoita, jotka riivaavat useita huoneistoja pienkerrostaloalueella. "Koppakuoriaisia ja toukkia tulee vaatteiden tai lelujen seasta kun niitä nostaa ylös. Heti kun laittaa valot päälle, hyönteisiä vilisee lattialistojen läpi", kertoo kahdessa ötököiden valtaamassa huoneistossa asunut Aila Kosonen.

Vuosaarelaiset uskovat, että hyönteiset, joita on muuten yritetty hyönteismyrkyttäjänkin voimin karkottaa, eivät ole ainoita ongelmia näissä asuinnoissa. Myös kosteus on vaivana: esimerkiksi keittiössä kaakelilaattojen silikonisaumat ovat mustien täplien peittämiä, vaatteet ja tavarat haisevat homeelta, terveysoireita on aikuisilla ja lapsilla.

Lähettäjä:2mielinen

"Vuosaaressa syöpäläisiä (Porslahdentie 24)" on saanut pisteet 6,5/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.