Vuokralainen.net

Maailman meno: Asutko Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa, Pohjanmaalla tai Kainuussa?

Viestiketjun otsikossa mainituilla alueilla ei nimittäin ole lääkärihelikopteria saatavilla. Lääkärihelikoptereilla on tukikohtia eri puolilla Suomea -- tällä hetkellä tukikohta löytyy Vantaalta, Turusta, Tampereelta, Kuopiosta, Oulusta ja Rovaniemeltä. Ainakin kaksi tukikohtaa olisi hyvä saada lisää, jotta koptereita voitaisiin nähdä pörräämässä myös nykyisillä katvealueilla. Kopterin avulla apua saadaan nopeasti pitkien etäisyyksien seuduilla, mutta kustannussyyt painavat näemmä vaa'assa enemmän kuin potilaan terveys ja henki.

Lähettäjä:velli

"Asutko Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa, Pohjanmaalla tai Kainuussa?" on saanut pisteet 7/10. Se on 5 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.