Vuokralainen.net

Maailman meno: Haluatko koulutusta turvasumuttimen käyttöön?

Vaikka kaasusumutin on tavalliselle kansalaiselle laiton väline ilman lupaa, on turvasumuttuminen sallittu peli. Vantaalla järjestetään lokakuussa 2013 ensimmäistä kertaa Suomessa kaikille sallitun turvasumuttimen käyttökoulutus. Pääkaupunkiseudun asioista tietävä Petri Lokka, PSG Turva Oy:n toimitusjohtaja, toteaa päihteiden käytön lisääntymisen aiheuttavan häiriökäytöstä ja sen takia sumuttimille on kysyntää.

Turvasumutinta saa käyttää tilanteessa, jossa ihminen kokee toisen aggressiivisen käytöksen johtavan väkivaltaan... Sumutin on miedompi kuin poliisien ja vartijoiden versio, mutta sen käyttäminen aktivoi samalla voimakkaan hälytysäänen kiinnittämään lähiseudulla ihmisten huomion.

Lähettäjä:Sumu

"Haluatko koulutusta turvasumuttimen käyttöön?" on saanut pisteet 6,5/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.