Vuokralainen.net

Maailman meno: Hämeenkyrössä mies tuikkasi vaimoaan, poltti sängyn

Avo-onni ei kestänyt Kyröskoskella, kun vuonna 1954 syntynyt mies puukotti vaimoaan aamukahden ja -kolmen välillä. Sen jälkeen hän oli sytyttänyt sängyn palamaan. Huolimatta vammoistaan, puukotuksen uhri sai maton avulla sängyn sammumaan ja heitettyä petivaatteet ulos. Sitten kun mies oli sammunut, avovaimo otti yhteyttä poliisiin. Nyt hän on poliisin pahnoilla. Häntä epäillään tapon yrityksestä ja tuhotyöstä.

Lähettäjä:kuopassa

"Hämeenkyrössä mies tuikkasi vaimoaan, poltti sängyn" on saanut pisteet 5,5/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.