Vuokralainen.net

Maailman meno: Iisalmessa ei osata olla ihmisiksi

Nuoret miehet Iisalmessa tuntuvat viihtyvän aivot konepellillä, kun on tehnyt mieli lähteä kilpa-ajamaan viidenkympin alueella lähes 120 kilometrin tuntinopeudella. Keltainen lehdistö hehkuttaa kuinka kahta miestä, joista toinen on vuosimallia -92 ja nuorempi -94, lähdettiin poliisin toimesta hakemaan Kilpivirran risteyksen suunnalta halki Pohjolankatua ja siitä kohti keskustaa. Poliisit saivat kruisailijat kiinni ennen kuin he pääsivät murhaamaan ohikulkijoita.

Lähettäjä:kaheli

"Iisalmessa ei osata olla ihmisiksi" on saanut pisteet 5,5/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.