Vuokralainen.net

Maailman meno: Iso hakkerointiongelma Suomessa

CERT-FI uutisoi kymmenittäin suomalaisia ja sadoittain ulkomaisia keskustelufoorumeita, sisällönhallintajärjestelmiä ja muita verkkopalveluita hakkeroidun vuosien 2012 ja 2013 aikana. Niistä on saatu haltuun satoja tuhansia kotimaisten ja ulkolaisten käyttäjien salasanoja ja käyttäjätunnuksia. Viestintävirasto ja poliisi ovat olleet jossain määrin yhteydessä asianomaisiin nettipalveluiden edustajiin. STT:n tietojen mukaan ainakaan esimerkiksi Vauva-lehden, Hesarin, Iltalehden tai Suomi24:n edustajilla ei ole tietoa siitä, että niihin olisi hakkeroiduttu. Myöskään Vuokralainen.net-foorumiin ei ole sivuston omistajan mukaan tunkeuduttu.

Kannattaa vaihtaa salasana!

Lähettäjä:Nimetön

"Iso hakkerointiongelma Suomessa" on saanut pisteet 7/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.