Vuokralainen.net

Maailman meno: Joku hankki itselleen valokuvausvälineet ryöstämällä

Tunnetko Helsingin Punavuoren alueella henkilöä, joka tuntuu vasta hetki sitten ryhtyneen valokuvaamaan ammattilaisvehkein? Hän saattaa olla se henkilö, joka viime sunnuntaina murjoi noin 25-vuotiaan miehen Albertinkadun ja Kankurinkadun välillä. Hyökkääjä iski miestä takaapäin. Sen voimasta uhri menetti tajuntansa. Siinä yhteydessä ryöstäjä vei painavan kameralaukun täynnä järjestelmäkameroita ja muuta kuvauskalustoa. Takinkin hän vei.

Lähettäjä:Tätimies

"Joku hankki itselleen valokuvausvälineet ryöstämällä" on saanut pisteet 7/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.