Vuokralainen.net

Maailman meno: Juuassa ryöstettiin 79-vuotias

79-vuotias Juuassa asuva mies menetti joulukuussa 2013 yli 100 000 euroa. Talossa olleessa kätköstä oli viety jättipotti, joka sattui omituiseen aikaan. samana päivänä ennen varkautta talossa oli ollut käynyt naishenkilö, joka tiesi, että talossa olisi rahaa. Ei ole tiedossa olivatko kansallispukuiset tyypit asialla, mutta itse kukin voi miettiä kuinka mahtaa olleen.

Lähettäjä:kuopassa

"Juuassa ryöstettiin 79-vuotias" on saanut pisteet 9/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.