Vuokralainen.net

Maailman meno: Kuplahalli lytistyi Siilinjärvellä

Savon Sanomien mukaan loska painoi valkoisen vuonna 2009 avatun kuplahallin kasaan Siilinjärven Ahmolla. Märkä lumi aiheutti osaltaan sen, että halli painui täysin littaan viime perjantaina (18.10.2013). Onneksi hallissa ei ollut ketään sisällä, ja sanomalehden mukaan tällaisissa tapauksissa romahdus tapahtuu sen verran hitaasti, että pressujen alta ehtii poistua hyvissä ajoin. Torstai-iltana Siilinjärvelle oli tullut kymmenkunta senttimetriä lunta, myös räntää ja vettä.

Lähettäjä:Tietotoimisto

"Kuplahalli lytistyi Siilinjärvellä" on saanut pisteet 6,6/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.