Vuokralainen.net

Maailman meno: Mies ampui vuokraisäntäänsä päähän

No niin! Helsingin Vallilasta kajahtaa, tai paremminkin kajahti. Viime perjantaina kaheli alivuokralainen ampui päävuokralaista päähän jollakin aseella. STT:n uutinen ei syystä tai toisesta kerro tapahtuneesta mitään tarkempaa, kuten miten vakava ampumahaava oli ja minkälaisella aseella häntä ammuttiin. Luultavasti kyse on ollut tuliaseesta eikä esimerkiksi lelupyssystä, koska poliisi on hänet pidättänyt sen jälkeen kun mies oli viime lauantaina mennyt ilmoittamaan tapahtuneesta poliisiasemalle.

Lähettäjä:kuopassa

"Mies ampui vuokraisäntäänsä päähän" on saanut pisteet 7/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.