Vuokralainen.net

Maailman meno: Naapuri sekosi Kokkolassa

Iltapäivälehdistö tietää kertoa, kuinka naapurien välinen riita kärjistyi siinä vaiheessa, kun sunnuntai-iltana toinen miehistä päätti yrittää naapurimiehen asuntoon avaiminaan vasara ja leipäveitsi. Hän kokeili sisäänpääsyä rikkomalla keittiön ikkunan ja uhkailemalla huoneiston omistajaa. Vakituinen asukas joutui pakenemaan. Tällaisesta tempauksesta kokkolalaismiesta epäillään törkeästä kotirauhan rikkomisesta, laittomista uhkauksista ja vahingonteosta.

Lähettäjä:kikki

"Naapuri sekosi Kokkolassa" on saanut pisteet 5,6/10. Se on 5 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.