Vuokralainen.net

Maailman meno: Nainen löi miestä lautasella lärviin

Kannelmäki, Helsinki. Lauantai-ilta päättyi erään miehen osalta ikävästi, kun hän huomasi tarvitsevansa sairaalahoitoa sen jälkeen kun miehen avovaimo oli tulistunut ja lyönyt ukkoa naamavärkkiin lautasella. Uhri ei halunnut kertoa paikalle saapuneelle poliisipartiolle asiasta sen enempää. Nyt avovaimo lienee poliisin hoivissa. Häntä epäillään pahoinpitelystä.

Lähettäjä:kevyttä

"Nainen löi miestä lautasella lärviin" on saanut pisteet 5/10. Se on 4 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.