Vuokralainen.net

Maailman meno: Onko sinulla pyöreät kasvot? Nyt ei kannata liikkua Piikkiössä

Piikkiössä etsitään pyöreäkasvoista miestä. Hän on jahdannut kesän ja keväänkin aikana pikkutyttöjä Länsi-Suomessa sijaitsevassa Piikkiön pitäjässä. :-/ Setämies ajelee sillä seudulla sinisellä henkilöautolla. Viimeksi hänet nähtiin hiippailemassa Piikkiön urheilukentän seudulla, jossa ukko oli ajanut tytön viereen. Kun aikuinen huomasi tapahtuneen, pedari kruisasi voimakkaasti kaasuttaen pakoon.

Lähettäjä:p-kauhu

"Onko sinulla pyöreät kasvot? Nyt ei kannata liikkua Piikkiössä" on saanut pisteet 4/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.