Vuokralainen.net

Maailman meno: Porvoota syyrialaistetaan

Uusimaa kertoo kuinka Porvoon kaupunki ottaa vuodesta 2015 lähtien syyrialaisia pakolaisia. Viimeksi Porvoota kongolaistettiin, nyt on vuosittain tarkoitus syyrialaistaa 25 kiintiöpakolaisen verran. Samaan tapaan Loviisaa muutetaan syyrialaisemmaksi vuosittain 25 pakolaisen edestä. Onnea Porvoo! Onnea Loviisa!

Lähettäjä:kuopassa

hyvin sanottu. :D niin sitä pitää.

Lähettäjä:lollero

Ensimmäiset pakolaiset tulevat pian. Näin kertoi paikallislehti hiljattain.

Lähettäjä:kuopassa

"Porvoota syyrialaistetaan" on saanut pisteet 9/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.