Vuokralainen.net

Maailman meno: Ruoka-apua nyt saatavilla paremmin, kiitos Eviran

Eviran ansiosta ruoka-apuun annettavien elintarvikkeiden määrä ja laatu voi kasvaa, koska HOK-Elannon mukaan nyt tehdyt muutokset mahdollista muunkin ruokatavaran lahjoittamisen kuin vain leivän. Valikoimaan tulevat siis kasvikset, maitotuotteet ja einekset. Kuitenkaan kalaa eikä esimerkiksi tuorejuustoja tulla antamaan jatkossakaan ruokajonojen asiakkaille.

Elintarvikeviraston mukaan Suomessa heitetään vuosittain hukkaan 400 miljoonaa kilogrammaa ruokaa. Siitä kolmasosa olisi vielä syömiskelpoista. Parasta ennen -merkittyjä tuotteita luovutetaan asiakkaille tästä lähtien ko. päivämäärän jälkeenkin, kunhan jakaja ottaa vastuun ruoan laadusta.

Lähettäjä:kuopassa

"Ruoka-apua nyt saatavilla paremmin, kiitos Eviran" on saanut pisteet 8/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.