Vuokralainen.net

Maailman meno: Satakunnassa kaulakoruvarkaita

Satakunnan poliisin mukaan ulkomaalaiset henkilöt lähestyvät uhriaan kyselemällä kellonaikaa tai neuvoja. Samalla alkaa skeidan kauppaaminen. Siinä on ideana kiinnittää uhrin huomio muualle samalla kun kaulakoruja ja muuta arvotavaraa nyysitään. Jos sentään ei kulttuuri rikastu, ainakin pari ulkolaista. Harmi vain kun se tapahtuu tällä tavalla suomalaisten kustannuksella.

Lähettäjä:velli

"Satakunnassa kaulakoruvarkaita" on saanut pisteet 6,6/10. Se on 5 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.