Vuokralainen.net

Maailman meno: Setämies hyppi miehen auton konepellillä

Helsingin Uutiset kertoo aika hauskan kertomuksen siitä, kuinka ei kannata lähteä opettamaan vanhempaa miestä miten autolla tulee ajaa. Tämä kertomus sijoittuu Helsingin Malmille ja Pukinmäkeen. Pukinmäestä kaikki alkoi: "48-vuotias mies ajoi henkilöautolla 36-vuotiaan miehen auton eteen siten, että nuorempi kuski joutui jarruttamaan voimakkaasti."

"36-vuotias ärsyyntyi tästä niin, että lähti seuraamaan vanhemman kuskin autoa ja meni huomauttamaan tämän ajotavasta. Nuoremman kuskin ryhdyttyä ojentamaan 48-vuotiasta tilanne kärjistyi riidaksi, jonka seurauksena 48-vuotias löi 36-vuotiasta nyrkillä kasvoihin ja hyppi tämän auton konepellillä."

Lähettäjä:Tunnistatko itsesi?

"Setämies hyppi miehen auton konepellillä" on saanut pisteet 7/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.