Vuokralainen.net

Maailman meno: Tammisaaressa suomi ei ole pop

Tammisaarelainen muusikko Mikko Sipolan on tämän päivän uutisaihe, kun hän kertoo saaneensa niskaansa kuraa sen jälkeen kun mies teki suomenkielisen musiikkilevyn ja juonsi osittain keikkansa viime sunnuntaina suomeksi. Hän myöntää, että olisi huonoa bisnestä tehdä levy ruotsiksi. Nyt Sipola on päättänyt olla toistaiseksi esiintymättä Tammisaaressa. Kertokaahan muut oletteko joutuneet syrjinnän kohteeksi puhumalla ruotsia suomenkielisillä alueilla tai toisinpäin?

Lähettäjä:Härkänen

"Tammisaaressa suomi ei ole pop" on saanut pisteet 7/10. Se on 4 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.