Vuokralainen.net

Maailman meno: Tappajakarhu Pylkönmäellä

Länsi-Suomen lääniin sijoittuva Pylkönmäki on vajaan tuhannen asukkaan pitäjä, entinen kunta. Se liitettiin muutamia vuosia aikaisemmin Saarijärveen. Luultavasti Pylkönmäki ei ennen tätä välikohtausta ollut kovin monelle tuttu paikannimi. Perjantaiaamuna se muuttui, kun hevosaitaukseen kömpysteli nälkäinen karhu.

Keski-Suomen poliisilaitoksen julkaiseman tiedotteen mukaan talon pihassa sijainneeseen hevosaitaukseen iskenyt karhu kynsi hevosen etulavan ja turvan verille. Riista-asiantuntijan mukaan verijäljet teki nuori erauskarhu.

Lähettäjä:kuopassa

"Tappajakarhu Pylkönmäellä" on saanut pisteet 5/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.