Vuokralainen.net

Maailman meno: Venäläiset käärivät kerrostaloasunnon muovikelmulla ja täyttivät sitten vedellä

Lue tuo otsikko. Lue se sitten uudelleen. Kuulostaa niin omituiselta, että voi olla hankala ymmärtää todeksi yhdellä lukemalla. :-) Tämä tapahtui hiljattain Ukrainassa, jossa kaksi venäläistä teinipoikaa täyttivät kerrostaloasunnon Oryolissa läpinäkyvällä muovikelmulla. Sen jälkeen he täyttivät kämpän vedellä. Vettä oli vähintään 50 senttimetriä. Ideana oli vilvoitella, kun ulkona oli 34 astetta lämmintä.

Poikien älynväläystä kritisoineiden mukaan jos vettä on puolen metrin korkeudelta, silloin vettä on jokaisella neliömetrillä noin tonnin verran. Toinen kritisoija toivoo, että sähkötöpselit toivottavasti sijaitsivat vedenpinnan yläpuolella, sillä jos kelmuun tulee reikä...

Lähettäjä:kuopassa

"Venäläiset käärivät kerrostaloasunnon muovikelmulla ja täyttivät sitten vedellä" on saanut pisteet 7,6/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.