Vuokralainen.net

Maailman meno: Vuokralainen: varo tätä asuntohuijausta!

Tästä törkeästä huijauksesta poliisikinv aroittaa. Useilla nettisivustoilla on julkaistu ilmoituksia vuokra-asunnoista, jonka omistaja asuu ulkomailla. Sen takia omistaja haluaa, että häneen otetaan yhteyttä sähköpostilla tai tekstarilla. Suomea he eivät puhu tai eivät puhu kovin hyvin, siksi halutaan kommunikoida englanniksi. Asuntoja tarjotaan hyvin halutuilta asuinalueilta, lisäksi huoneistot ovat olleet poikkeuksellisen hyvässä kunnossa. Kaikki käyttökulut ovat sisältyneet vuokraan. Vuokra on ollut tavattoman halpa verrattuna alueen muuhun vuokratasoon. Kuulostaako tutulta? Toivottavasti ei, sillä tämä on huijaus.

Näitä huijarien jättämiä ilmoituksia on ollut ainakin sellaisilla nettisivustoilla kuin Oikotie.fi, Asuntopalsta.fi, Asuntoilmoitukset.com ja Jokakoti.fi, Nettiasunto.fi sekä Tori.fi.

Huijaus toimii niin, että avaimet asunnon saajalle luvataan toimittaa kun vuokralainen on maksanut ennakkosumman. Arvaatte varmaan miten tässä käy? Niinpä, avaimia ei tule. Asunto ei edes kuulu vuokranantajalle, koko homma on höpönlöpöä alusta lähtien. Valitettavasti ainakin parikymmentä hyväuskoista on langennut tähän pissitykseen.

Lähettäjä:kuopassa

"Vuokralainen: varo tätä asuntohuijausta!" on saanut pisteet 8/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.