Vuokralainen.net

Ohjeita vuokralaisille: Kotivakuutus kannattaa ottaa

Ainakin jos huoneistossa on omaisuutta, jonka rikki meneminen tai häviäminen aiheuttaa ongelmia. Googlettamalla löytyy eri tahojen tarjoamia kotivakuutuksia. Esimerkiksi joku yksiön kotivakuutus saattaa olla 100 euroa vuodessa ja laskun voi monesti pilkkoa osiin, esim. kaksi laskua vuodessa. Jos on jo autovakuutus tai joku muu vakuutus olemassa, kannattaa ottaa kotivakuutus samasta paikasta mistä toinenkin vakuutus, sillä siitä voi saada jonkun "keskittäjäedun" tai jotain alennusta. Minulla on kotivakuutus entisestä Tryggistä, eli nykyisestä Ifistä.

Lähettäjä:Pete

"Kotivakuutus kannattaa ottaa" on saanut pisteet 5,6/10. Se on 6 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.