Vuokralainen.net

Ohjeita vuokralaisille: Kuinka saada vuokra-asunto?

Koska useimpiin vapaisiin tai vapautuviin vuokra-asuntoihin on jonoa, on siis useita henkilöitä halukkaina muuttamaan sinne, voi olla haastavaa erottua joukosta vuokranantajalle. Tuollaisessa tilanteessa vuokra-asunnon hakijan tilanne on hankala, mutta omia asemia voi parantaa vuokranantajan silmissä tarjoamalla esimerkiksi maksamaan useamman kuukauden vuokravakuuden. Jos siis vuokranantaja edellyttää hakijoilta sitä, että asuntoon maksetaan yhden tai kahden kuukauden vakuus, hakija voi kolmen kuukauden vuokravakuutta tarjoamalla erottua joukosta edukseen. Ehkä vuokranantajalle voisi myös mainita kattavan kotivakuutuksen hankkimisesta. Tällaiset seikat voivat antaa vuokranantajlle sellaisen vaikutelman, että vuokralainen on siisti ja luotettava asukas. Vuokranantajaa kun ensisijaisesti kiinnostaa vuokralaista hakiessaan, että vuokra maksetaan ajoissa ja asunto tai huoneisto pysyy ehjänä. Jos kämpän omistaja on laittanut lattioille parkettia tai laminaattia, hän ei välttämättä suosi vuokralaiseksi sellaista henkilöä, jolla on koiralauma mukanaan.

Mitä ohjeita sinulla on jaettavaksi niille, jotka miettivät kuinka voisivat saada vuokra-asunnon?

Lähettäjä:kuopassa

"Kuinka saada vuokra-asunto?" on saanut pisteet 6,6/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.