Vuokralainen.net

Ohjeita vuokralaisille: Lukuvinkki: Vältä nämä virheet vuokralaista valittaessa

Tuo otsikko viittaa Taloussanomien heinäkuussa 2010 julkaisemaan uutisjuttuun "Vältä nämä virheet vuokralaista valittaessa". Siinä kerotaan mitä asioita vuokranantajan kannattaa muistaa kun hän etsii huoneistoon asukasta. Käänteisesti ajateltuna tämän artikkelin avulla vuokra-asunnon hakija voi saada selville asioita, mitä vuokranantajan päässä liikkuu. ;-)

Jutussa ensimmäiseksi kehotetaan selvittämään, onko vuokralaisen mukana asuntoon tulossa kaupan päälle vuokralaisen ystäviä, kissoja tai koiria tms. Lisäksi pelkkiin luottotietoihin ei kannata luottaa, ja että vuokralaisen edelliselle vuokranantajalle kannattaa soittaa ja tiedustella hänen mielipidettään asukkaasta. Suosituskirjekin voi olla avuksi. Sitten kehotetaan olemaan vuokraamatta maailmanmatkaajalle tai miljonäärille.

Lähettäjä:Pete

"Lukuvinkki: Vältä nämä virheet vuokralaista valittaessa" on saanut pisteet 6,4/10. Se on 7 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.