Vuokralainen.net

Ohjeita vuokralaisille: Metelin vähentäminen

Vuokrakämpissä on nykypäivänä niin paljon meteliä, jota ei voi oikein selittää muulla kuin ihmisten itsekkyydellä ja välinpitämättömyydellä. Tyypit metelöivät ajattelematta kuinka ärsyttävää se voi olla muista. Etenkin yöaikaan mölöttäminen naapurissa voi kyrpiä pahemman kerran etenkin jos on pakko saada unta palloon, jotta seuraavan päivän hommat jaksaisi tehdä.

Mitä vinkkejä teillä on saada kerrostalossa tai vaikka rivitalossa kuuluvia mölyääniä vähennettyä? Ainakin täällä missä minä asun on viikonloppuisin älyttömästi mopopoikia pörräämässä niillä vinkuvilta ruohonleikkureilta kuulostavilla paskamopoillaan. Ei voi pitää tuuletusikkunoita auki. Sen sijaan on ollut pakko hankkia paksummat verhot olohuoneeseen ja akustiikkapaneeleita seinille. :-/

Lähettäjä:Vinkkaaja

"Metelin vähentäminen" on saanut pisteet 5,5/10. Se on 7 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.