Vuokralainen.net

Ohjeita vuokralaisille: Muuttoilmoituksen tekeminen

Tästä löytyy googlettamalla hyvin tietoja, mutta ehkä näistäkin vinkeistä on jotain apua. :-)

Muuttoilmoitus kannattaa mielestäni käydä tekemässä Postin nettisivuilla. Siellä on systeemi, jonka kautta oman osoitteen saa ilmoitettua eri tahoille. Lisäksi jos Postin kautta tekee ilmoituksen, sieltä tarvittaessa tilata vuodeksikin eteenpäin postin edelleenlähetyksen uuteen osoitteeseen. Se tosin maksaa jonkin verran. Taisi olla parikymppiä tai jotain sen suuruista. Jos muutetaan vuokra-asunnosta toiseen vuokra-asuntoon, usein on tehtävä poismuuttoilmoitus vanhan asunnon isännöitsijätoimistolle tms. Samaan tapaan uuteen asuntoon muuttamisen jälkeen on monesti syytä käydä isännöitsijän luona järjestämässä omat tiedot "talonkirjaan". Sieltä saa myös talonkirjaotteen.

Netissä muuttoilmoituksen hoitaminen edellyttää jotain tunnistautumiskeinoa. Nykypäivänä taitaa olla yleisimmin käytössä nettipankkien tunnukset, joissain tosin voi olla edelleen ns. kansalaisen henkilökortti tai joku sellainen sirukortti.

Lähettäjä:kuopassa

"Muuttoilmoituksen tekeminen" on saanut pisteet 8,25/10. Se on 8 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.