Vuokralainen.net

Ohjeita vuokralaisille: Muuttopalvelun käyttäminen

Muutin viimeksi pari viikkoa sitten. Tällä kertaa en käyttänyt sukulaisten apua, vaan hommasin ulkopuolisen muuttoja tekevän firman, jonka yhteystiedot löysin Muuttopalvelu.org-sivustolta. ;-) Sain kaksi muuttomiestä hoitamaan tavaroiden kantamisen ja niiden kuljetuksen vanhasta huoneistosta uuteen huoneistoon. Homma sujui kaikin puolin hyvin, joskin lipaston sokkeliosuus oli vaarassa (tavaran huonosta rakenteesta johtuen) levitä pitkin pihamaata. Minkälaisia kokemuksia teillä on muuttopalveluista?

Lähettäjä:kuopassa

"Muuttopalvelun käyttäminen" on saanut pisteet 5,8/10. Se on 6 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.