Vuokralainen.net

Ohjeita vuokralaisille: Puulattian pinnan korjaaminen helposti

Uusimaassa kerrottiin eräästää helposta konstista, jolla voi korjata puulattian vaurioituneen pinnan naarmut. Puulattiahan voi naarmuuntua esimerkiksi sen vuoksi jos koira kynsillään ravaa pitkin lattioita tai jos huonekalujen järjestystä on vaihdettu, tai jos lapset ovat leikkineet leluillaan liian railakkaasti. Kympin maksavalla vahatikulla voi tehdä naarmuiseen pintaan hyvän "laastarin". Lisäksi korjausmassalla voi paikata isommat kolot.

Mikäli lattian koko väri halutaan vaihtaa, sekin onnistuu, mutta hintaa tulee toki enemmän kuin pelkän korjausmassan tai vahatikun hinnan verran. Pinnan väriä voi vaihtaa joko maalaamalla tai lakkaamalla.

Lähettäjä:Lukija

"Puulattian pinnan korjaaminen helposti" on saanut pisteet 6,5/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.