Vuokralainen.net

Ohjeita vuokralaisille: Turva-avaimenperä

Kotiavaimen hävittäminen voi olla erittäin kallis paukku. Jo yksistään talonmiehen tai huoltoyhtiön kutsuminen paikalle ovea aukaisemaan maksaa kymppejä. Jos lukkoja joutuu sarjoittamaan uudelleen, kympit eivät taida siihen enää riittää... Sen vuoksi suosittelen harkitsemaan mySafetyn maksullista turva-avaimenperää. Se maksaa nyt 19 euroa vuodeksi. Sillä saa avainnippuun kiinnitettävän avaimenperän. Jos joku löytää avainnipun, hän voi löytöpalkkion saadakseen toimittaa avaimet muistaakseni postin kirjelaatikkoon... Lisää täältä:

http://www.mysafety.fi/turva-avaimenpera

Lähettäjä:Pete

SPR (Suomen Punainen Risti) myy myös Bumerangiaa. Se on sellainen avaimenperä mikä ripustetaan avainnippuun ja jos joku löytää sen, hän voi laittaa sen postilaatikkoon (siis sellaiseen johon tiputetaan esim kirjeet jotka halutaan postittaa). Jos siis olen ymmärtänyt asian oikein.

Lähettäjä:Remmilenkki

Selkeästi mainos, mutta ei kannata niellä ilman kritiikkiä. Mietitäänpä nyt hetki... jos hävität avaimesi, mikä on todennäköisyys että saat ne takaisin vielä samana päivänä edes mySafety-palvelun avulla? Todennäköisesti saat avaimesi takaisin vasta huomenna. Ja koska et voi katuojassakaan nukkua, joudut kutsumaan huoltomiehen joka tapauksessa.

Toisaalta, jos mySafety-palvelu maksaa 19 euroa vuodessa ja huoltomiehen oven avaus kymppejä, käyttäjän pitäisi hukata avaimet about kerran neljässä vuodessa jotta palvelun käyttö olisi kannattavaa - uuden avaimen hinta huomioiden ehkä kerran viidessä vuodessa. Itse en ole hukannut avaimiani toistaiseksi vielä kertaakaan, sillä ne ovat vyölenkillä ketjussa kiinni housujen etutaskussa.

Lukkoja ei joudu vaihtamaan avainten katoamisen yhteydessä jos ei ole niin typerä että kirjoittaa yhteystietonsa avaimenperään.

Lähettäjä:Pekka

"Turva-avaimenperä" on saanut pisteet 6,2/10. Se on 11 arvostelun tulos.

Uusi viesti
  • Unohditko salasanan?
  • Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…

Pukinmäki — etsintäkuulutus, voimassa 25.7. asti!
Löydetty Puksusta Säterintien tms. parkkikselta joku hopean- tai teräksenvärinen Sonyn tms. mysteeripuhelin, jonka sivussa valkoinen pitkulainen nappi. Ei SIM-korttia, akku vähissä, jne. Nappia heijaamalla näyttöön tulee Finlandia Casinon tiedote tms. On lukossa enkä osaa hakkeroida tms. sitä auki että saisin omistajan tai hänen tuttavansa yhteystiedot näkyville. Vien eräpäivän jälkeisenä arkipäivänä poliisin löytötavaroihin (aamupäivällä suurin piirtein kello 10 reikä reikä) ellei asianomainen ota sitä ennen yhteyttä.
Kysyttävää, ongelmia, ehdotuksia?
Näissä asioissa voit olla yhteydessä Vuokralainen.netin tekijään sähköpostitse — osoite on info@vuokralainen.net. Jos etsit palvelun yleisiä käyttöehtoja, löydät ne täältä. Tai jos haet vuokra-asuntoa, kokeile tätä.